Badania alergologiczne
- ALEX CDRS ( dawniej FABER) – molekularna diagnostyka alergii .
 - ALEX 2 – panel 295 alergen贸w i komponent alergenowych
 - IgE sp. C204 – amoxycylina
 - IgE sp. cebula
 - IgE sp. czekolada (F105)
 - IgE sp. D1 – Dermatophagoides pteronyssinus
 - IgE sp. D2 – Dermatophagoides farinae
 - IgE sp. D70 – Acarus siro
 - IgE sp. D71 – Lepidoglyphus destructor
 - IgE sp. D72 – Tyrophagus putescientiae
 - IgE sp. drzewa p贸藕ne mix TP6
 - IgE sp. E1 – sier艣膰 kota
 - IgE sp. E2 – sier艣膰 psa
 - IgE sp. E201 – pi贸ra kanarka
 - IgE sp. E3 – sier艣膰 konia
 - IgE sp. E6 – nask贸rek 艣winki morskiej
 - IgE sp. E7 – odchody go艂臋bia
 - IgE sp. E70 – pierze (pi贸ra g臋si)
 - IgE sp. E78 – pi贸ra papu偶ki falistej
 - IgE sp. E81 – nask贸rek owcy
 - IgE sp. E82 – nask贸rek kr贸lika
 - IgE sp. E84 – nask贸rek chomika
 - IgE sp. E86 – pi贸ra kaczki
 - IgE sp. EP1 – mieszanka nask贸rk贸w
 - IgE sp. EP71 – mieszanka pierza
 - IgE sp. F1 – bia艂ko jajka
 - IgE sp. F11 – gryka
 - IgE sp. F12 – groch
 - IgE sp. F13 – orzech ziemny
 - IgE sp. F14 – soja
 - IgE sp. F15 – fasola
 - IgE sp. F2 – mleko krowie
 - IgE sp. F221 – kawa
 - IgE sp. F244 – og贸rek
 - IgE sp. F245 – jajko ca艂e
 - IgE sp. F25 – pomidor
 - IgE sp. F26 – wieprzowina
 - IgE sp. F27 – wo艂owina
 - IgE sp. F277 – koperek
 - IgE sp. F280 – pieprz czarny
 - IgE sp. F284 – indyk
 - IgE sp. F3 – dorsz
 - IgE sp. F31 – marchew
 - IgE sp. F33 – pomara艅cza
 - IgE sp. F35 – ziemniak
 - IgE sp. F4 – pszenica
 - IgE sp. F40 – tu艅czyk
 - IgE sp. F403 – droziemniak偶d偶e browarnicze
 - IgE sp. F44 – truskawka
 - IgE sp. F49 – jab艂ko
 - IgE sp. F5 – 偶yto (produkt m膮czny)
 - IgE sp. F6 – j臋czmie艅
 - IgE sp. F7 – owies
 - IgE sp. F75 – 偶贸艂tko jajka
 - IgE sp. F76 – alfa laktoalbumina
 - IgE sp. F77 – beta laktoglobulina
 - IgE sp. F79 – gluten (gliadyna)
 - IgE sp. F8 – kukurydza
 - IgE sp. F81 – ser cheddar
 - IgE sp. F83 – kurczak
 - IgE sp. F84 – kiwi
 - IgE sp. F85 – seler
 - IgE sp. F86 – pietruszka
 - IgE sp. F88 – baranina
 - IgE sp. F89 – gorczyca ( bia艂a i czarna )
 - IgE sp. F9 – ry偶
 - IgE sp. F92 – banan
 - IgE sp. F93 – kakao
 - IgE sp. F94 – gruszka
 - IgE sp. FP5 – mieszanka 偶ywno艣ci (dzieci臋ca)
 - IgE sp. G12 – 偶yto (py艂ki)
 - IgE sp. G3 – kupk贸wka pospolita
 - IgE sp. G4 – kostrzewa 艂膮kowa
 - IgE sp. G6 – tymotka 艂膮kowa
 - IgE sp. GP1 – mieszanka traw wczesnych
 - IgE sp. GP4 – mieszanka traw p贸藕nych
 - IgE sp. H2 – mieszanka kurzu domowego (Hollister – Stier)
 - IgE sp. I1 – jad pszczo艂y
 - IgE sp. I3 – jad osy
 - IgE sp. I5 – jad szerszenia europejskiego
 - IgE sp. I6 – karaluch – prusak
 - IgE sp. I71 – jad komara
 - IgE sp. I73 – Chironomus pulmosus (Ochotka pi贸rkowa)
 - IgE sp. K20 – we艂na
 - IgE sp. K82 – latex
 - IgE sp. kazeina (F78)
 - IgE sp. M2 – Cladosporium herbarum
 - IgE sp. M3 – Aspergillus fumigatus
 - IgE sp. M4 – Mucor racemosus
 - IgE sp. M5 – Candida albicans
 - IgE sp. M6 – Alternaria tenuis
 - IgE sp. MP1 – mieszanka ple艣ni
 - IgE sp. O1 – bawe艂na
 - IgE sp. orzech pistacjowy F203
 - IgE sp. orzech w艂oski
 - IgE sp. P1 – glista ludzka
 - IgE sp. T12 – wierzba
 - IgE sp. T14 – topola
 - IgE sp. T2 – olcha
 - IgE sp. T3 – brzoza
 - IgE sp. T4 – leszczyna
 - IgE sp. TP9 – mieszanka drzew
 - IgE sp. W10 – komosa bia艂a
 - IgE sp. W6 – bylica pospolita
 - IgE sp. W9 – babka lancetowata
 - IgE sp. WP3 – mieszanka chwast贸w
 - Nask贸rkowy test p艂atkowy – 36 alergen贸w
 - PANEL ATOPOWY ( 30 alergen贸w)
 - Panel atopowy (20 alergen贸w- pediatric diff)
 - Panel DPA-Dx mleko
 - Panel DPA-Dx pediatryczny
 - PANEL INSECT/CCD ( 6 alergen贸w)
 - PANEL MLEKO PLUS ( 6 alergen贸w)
 - Panel moleku艂y jaja kurzego – Polycheck
 - Panel oddechowy I (10 alergen贸w)
 - Panel oddechowy II (10 alergen贸w)
 - Panel oddechowy II (20 alergen贸w)
 - Panel oddechowy III (10 alergen贸w)- Polycheck
 - Panel pediatryczny I (20 alergen贸w)
 - Panel pokarmowy 30 alergen贸w
 - Panel pokarmowy I (20 alergen贸w)
 - Panel pokarmowy II ( 20 alergen贸w) Polycheck
 - PANEL POKARMOWY III ( 10 alergen贸w)
 - Panel pokarmowy IV- 10 alergen贸w
 - Panel roztocza ( 6 alergen贸w)
 - Polycheck Moleku艂y Py艂ki